Osteopaat Marius Fijen

Osteopaat Marius Fijen

Na het behalen van het diploma fysiotherapie in 1987 ben ik begonnen met een eigen praktijk. Om patiënten goed te kunnen behandelen ben ik meteen mijn behandelvaardigheden en kennis gaan uitbreiden. Eerst met een manuele therapie opleiding en daarna met de opleiding osteopathie. Sinds 1995 ben ik werkzaam als osteopaat en geregistreerd bij het NRO en lid van het NVO.

Als osteopaat heb ik diverse  bijscholingen en cursussen gevolgd. Bij zeer ervaren, internationale osteopaten heb ik mijn inzicht vergroot en behandeltechnieken verfijnd voor het behandelen van (huil)baby’s en jonge kinderen, darmproblematiek, hoofdpijn, migraine enz. Deze kennis, samen met de jarenlange praktijkervaring geven mij de mogelijkheid patiënten van jong tot ouder effectief te behandelen.